Download hier per mediakanaal de verschillende promotiemiddelen!

Bij elke download staat een korte omschrijving hoe de bestanden het beste ingezet kunnen worden.

Voor vragen kunnen jullie mailen naar info@letterliefdeparkstad.nl

Huisstijl elementen

De logo’s van onze campagne. Wil je onze logo’s graag gebruiken in een bericht of je communicatiemiddelen? Hier kun je ze downloaden. Vergeet je niet onze website te vermelden in je bericht? Vinden we leuk!

Volledige video’s

De volledige video’s zoals deze ook op onze website staan. Goed om te delen via je website in een apart bericht of blog bijvoorbeeld! Plaats je ook even een linkje naar onze website? 🙂

Facebook video’s

Korte video’s (20 sec) van onze ambassadeurs. Ze laten zien hoe onze ambassadeurs als persoon gegroeid zijn na het volgen van een taalcursus. Deze kun je op Facebook plaatsen met een berichtje om onze campagne te promoten. Plaats je dan ook even een linkje naar onze website? Dan weet onze doelgroep meteen waar ze moeten zijn!

Instagram video’s

Korte video’s (20 sec) van onze ambassadeurs. Ze laten zien hoe onze ambassadeurs als persoon gegroeid zijn na het volgen van een taalcursus. Deze kun je op Instagram plaatsen met een berichtje om onze campagne te promoten. Plaats je dan ook even een linkje naar onze website? Dan weet onze doelgroep meteen waar ze moeten zijn!

Social media afbeeldingen

Gebruik je liever afbeeldingen op social media? Hieronder hebben we van al onze ambassadeurs een foto om te downloaden met ons logo en een link naar de website. Ideal als je het wat eenvoudiger wilt houden!

Kabelkrant

Verschillende PDF -en JPEG afbeeldingen die in te zetten zijn als kabelkrant advertenties, dit zijn advertenties op bijvoorbeeld televisies in wachtkamers en ontvangsthallen of andere digitale reclamezuilen.

Introductievideo Letterliefde in Parkstad

De introductievideo legt het concept van Letterliefde in Parkstad uit, Hierin wordt kort besproken waar onze ambassadeurs vroeger tegenaan liepen en hoe ze aan hun weg getimmerd hebben. Deze video is het meest geschikt voor websites en eventueel Facebook.

Flyer voor cursus

Drie varianten voor een flyer met (bewerkbare) informatie over een cursus.

Facebook event banners voor cursus

Drie varianten voor een Facebook event banner voor een cursus